Известие

Collapse
No announcement yet.

Възстановяване на 147 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Възстановяване на 147 1.6

Здравейте колеги , обръщам се към Вас за мнение и оценка на следната операция . Скоро ще навършвам 18г. занимаваме се с автомобили авточасти италянски и сме донесли в момента една 147 1.6ТS 16V 120 к.с. , която се готви за мен 3 врати е всички екстри с климатроник е 2002 година на 110 хиляди километри. Колата е имала удар странен и то , бронята беше ударена малко на скоростната кутия на кожуха отдолу само един капак беше пукнат сменихме го всичко се оправи и натисната малко отстрани всичко отвънка сега е оправено днес я сложихме при наш човек да слага нов Радиатор да закачва всичко има да слага и полулоска , че нейната беше скъсана. Това всичко ще се оправи след което ще се изчистят грешките от компютъра абс там каквото има всичко. С една дума колата до 5 дена ще бъде отвсякъде като чисто нова , НО лично аз се притеснявам четя какво ли не за 147 тази кола ми изпълва душата и се притеснявам дали ще стане от нея отново добра кола , на която да се има доверие. А между другото да кажа мотора е доста читав работи доста добре в както беше ударена .

Какво е вашето мнение относно колата дали ще я бъде или не ...

Ами ти по-добре трябва да знаеш или баща ти, нали все пак с това се занимавате...
    Според мен една ударена кола, никога няма да бъде като преди удара, колкото и добре да е направена...като цяло геометрията се нарушава итн...Според мен пробвайте да намерите друга не удряна...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ами работата е там ,че удара не е кой знае какво прагове изкривени нищо такова няма .
      - броня
      - десния фар
      - дясна полулоска
      - малък ударен капак на скоростната кутия , но ние я сменихма цялата с нова
      - и останалото е отдясно вратата калника и отзад малко натиснати ,а това е оправено вече няма и минимален белег дори

това са последиците от удара ...

Comment

Ако е направена добре,не се притеснявайНе забравяй че поне 50% от 147-ците които се продават в БГ,са внесени с леки удари,защото в Европа ги дават понякога много евтино,има един Холандски сайт,в който има понякога много добри предложения

http://www.schadeautos.nl/schadeauto-zoeker/zoeker.php
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
        X