Здравейте колеги , обръщам се към Вас за мнение и оценка на следната операция . Скоро ще навършвам 18г. занимаваме се с автомобили авточасти италянски и сме донесли в момента една 147 1.6ТS 16V 120 к.с. , която се готви за мен 3 врати е всички екстри с климатроник е 2002 година на 110 хиляди километри. Колата е имала удар странен и то , бронята беше ударена малко на скоростната кутия на кожуха отдолу само един капак беше пукнат сменихме го всичко се оправи и натисната малко отстрани всичко отвънка сега е оправено днес я сложихме при наш човек да слага нов Радиатор да закачва всичко има да слага и полулоска , че нейната беше скъсана. Това всичко ще се оправи след което ще се изчистят грешките от компютъра абс там каквото има всичко. С една дума колата до 5 дена ще бъде отвсякъде като чисто нова , НО лично аз се притеснявам четя какво ли не за 147 тази кола ми изпълва душата и се притеснявам дали ще стане от нея отново добра кола , на която да се има доверие. А между другото да кажа мотора е доста читав работи доста добре в както беше ударена .
Какво е вашето мнение относно колата дали ще я бъде или не ...
Какво е вашето мнение относно колата дали ще я бъде или не ...

Comment